Performanța continuă la Școala Gimnazială ”Mihai Drăgan”


Și în acest an școlar, Școala Gimnazială ”Mihai Drăgan” își continua tradiția în ceea ce privește rezultatele deosebite obținute la concursurile și olimpiadele școlare. Astfel, școala se mândrește cu performanțele celor cinci calificări la faza națională, după cum urmează:

  • Olimpiada de limbă și literatură română – eleva Butacu Diana, clasa a VIII-a C, prof. coord. Oboroceanu Carmen;
  • Concursul de lingvistică – elevul Heisu Vlad, clasa a VI-a B, prof. coord. Oboroceanu Carmen (lb.rom.), Munteanu Sevastiana (matem.);
  • Concursul Național de Geografie ”Terra” ediția a V-a – elevul Heisu Vlad, clasa a VI-a B, prof. coord. Turbatu Atena;
  • Olimpiada de religie ortodoxă – eleva Vlad Teodora, clasa a VII-a D, prof. coord. Avîrvarii Elena;
  • Eleva Juncu Nicola Marusia din clasa a VIII-a A, sportivă la CSS Bacău, a fost convocată la lotul național de volei pentru Campionatul European care va avea loc în Grecia.

Elevilor deosebit de ambițioși, dornici de performanță, unii dintre ei constanți cu experiență la calificările naționale (elevii Heisu Vlad și Butacu Diana) și dascălilor care îi pregătesc le urăm succes la etapele finale și obținerea unor rezultate care să situeze jud. Bacău pe un loc vizibil la nivel național.

Si la activitățile sportive stăm foarte bine in aceasta primăvara; elevii noștri au obținut rezultate frumoase in cadrul competițiilor din calendarul ONSS – OLIMPIADA GIMNAZIILOR, sau asimilate acesteia:

  • Locul II – REGIONAL, fotbal, CUPA TYMBARK (Roman,2.04.2017, prof. Lacatusu Alina si Rata Adrian)
  • Locul II – JUDET, fotbal – fete (Sascut, 25.03.2017 , prof. Lacatusu Alina si Rata Adrian)
  • Locul I – JUDET, volei – fete (Bacau, 26.03.2017, , prof. Lacatusu Alina si Rata Adrian)

Deplasarea la Roman, a fost susținută cu ajutorul Asociației părinților „Mihai Drăgan”, care este foarte implicata si vizibila in viața scolii.

Nu am dori uităm de alte discipline, de aceea amintim rezultatele deosebite la limba engleza, motiv pentru care in anul școlar 2017 -2018 a fost aprobata o clasa a V-a cu program intensiv de limba engleza.

Si nu uitam proiectele educaționale si târgurile de jucării, cărți, dulciuri, organizate de clasele primare si Asociația părinților „Mihai Drăgan”; in urma acestora s-au realizat fondurile necesare construcției unui foișor, pentru desfășurarea unor activități didactice sau de agrement in aer liber, care este amplasat in curtea localului „ G.M. Cancicov” din strada Prieteniei NR. 73 .